Støtte til Musikkanlegg sponset av BKK

Capoeira CBF ønsker å takke BKK for sponsemidler til et nytt musikkanlegg.

Capoeira CBF har lenge snakket om å gå til innkjøp av et bærbar musikkanlegg slik at vi enkelt kan ta det med til våre treningslokaler. Ettersom vi er en frivillig organisasjon, trener vi i ulike lokaler og har flere frivillige trenere. Vi har både familiegruppe, juniorgruppe og voksengruppe, men har hittil kun hatt ett musikkanlegg som har vært på deling mellom flere trenere. Logistikken har vært ekstra tung i en ellers hektisk hverdag.

Dette musikkanlegget bidrar til fysisk aktivitet. Vi har denne høsten startet opp en ny gruppe «Familiegruppen» som bidrar til å inkludere flere på treningen. Nå kan også foreldre og småbarn (2-6 år) trene. Dette skaper en mulighet til å samle flere generasjoner og skape et godt samhold. På grunn av ny gruppe og flere frivillige trenere, var det behov for et ekstra musikkanlegg.

Så tusen takk til BKK som har spoonset oss med en bærbar «Beolit 15″fra Bang og OlufsenTårnplass. Det nye anlegget er allerede godt brukt 🙂

thumb_IMG_6438_1024