Sommerferie og oppstart !

Capoeira CBF ønsker alle medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god sommer. Det har vært et strålende semester med mye gøy og moro !

Vi starter opp igjen for fullt i august og vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen. Prøv ut vår populære familiegruppe hvor du kan trene sammen med ditt barn, eller kanskje passer juniorgruppen eller voksenpartiet deg bedre ? Vi har treninger for alle aldersgrupper 🙂

Det er mye spennende som skjer i høst og vi kan blant annet nevne: mye trening med våre flinke instruktører, workshop med våre egne hovedinstruktører fra Brasil, GRADERING i oktober, klubbens 15. års feiring, sosiale sammenkomster og mye mer.

Oppstart voksengruppe: Onsdag 17. august

Oppstart familie- og juniorgruppe: Tirsdag 23. august

For treningstider, lokaler og priser klikk her: Treningstider

Har du spørsmål ? Vennligst ta kontakt og vi skal svare deg så fort vi kan: Kontakt

 

GOD SOMMER !!!