Capoeira er i full gang for store og små !!!

Capoeira er i full gang og vi ønsker alle velkommen ? Vi har gratis prøve måned i hele Februar !!!!

Prøv ut vår populære familiegruppe hvor du kan trene sammen med dine kjære, eller kanskje passer juniorgruppen eller voksenpartiet deg bedre ? Vi har treninger for alle aldersgrupper ?

Det er mye spennende som skjer i år og vi kan blant annet nevne: mye trening med våre flinke instruktører, workshop med våre egne hovedinstruktører fra Brasil, gradering til høsten, sosiale sammenkomster og mye mer !

Hele februar måned blir en «kom-og-prøv-capoeira» måned. Gratis! En gylden mulighet til å prøve capoeira og bli en del av den fine gruppen vår! Spre arrangementet og ta med en venn eller 2 på trening. Lover gode treninger, mye latter og goodtimes!

Capoeira er en brasiliansk kampdans med røtter tilbake til slavetiden i Brasil. Du lærer kroppsbeherskelse, samspill, bevegelse, sekvenser, kamp, koordinasjon, akrobatikk, lek, portugisisk, sang, rytmer, styrke, tøying, smidighet, historie, med mer!

For treningstider og priser klikk her: Treningstider

Har du spørsmål ? Vennligst ta kontakt og vi skal svare deg så fort vi kan: Kontakt