Vår 18. gradering er vell overstått

Da var vår 18. gradering vel overstått.


I første omgang ønsker jeg å gratulere alle som fikk sitt første belte og alle som fikk nye belter ?. En ekstra stor gratulasjon til Ivar som fikk Estagio belte og ikke minst Bøye som fikk sitt Formado belte. Det første Formado belte i Capoeira CBF Bergens historie ?. For en bragd!

Å være omringet av instruktører og mestre fra fjernt og nært, venner og familie som kommer og støtter oss på en så spesiell dag betyr ALT! Tusen tusen takk til alle dere som var med på Maculele showet, som hjalp til med matlaging, pynt og vask. Til publikum som hoiet frem store og små og vår tetteste samarbeidspartner Kolibri CARF ?.

En varm takk til vårt fantastiske styre som står på året rundt for at klubben skal gå fremover og være i drift. Jeg digger dere, og jobben dere gjør er uvurderlig ?

.. og ikke minst gratulerer og takk til Professor Tutuco og Formada Vassorinha med sin første gjennomførte event som hovedansvarlige fra vår moderklubb i Brasil ❤️

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Mvh
Klubbleder Amanda