1. Waldemar Rodrigues da Paixão (født i 1916 – 1990)

Lærte capoeirakunsten sammen med «slave-mestre” som: Siri de Mangue, Tanabí og Canário Pardo. Var kjent i capoeirarodas som Mestre Waldemar da Liberdade, Waldemar da Paixão eller Waldemar do Pero Vaz. Han er en legende i capoeira verden, og er spesielt kjent som sanger, rytmekunstner og produsent av berimbauer.

2. José de Freitas (Zé de Freitas) (født 29.04.1932)

Født i byen Alagoinhas, Brasil. Han trente i Salvador med Mestre Caicara, men begynte seinere å trene med Mestre Waldemar, hvor han ble Contra-Mestre. På slutten av 1950-tallet dro han til São Paulo for å starte sitt eget akademi og begynne å undervise (academia de luta no bairro de Brás). Han er en av pionerene som startet å lære vekk capoeira i São Paulo. Seinere flyttet han akademiet sitt til Santo André og i dag er han bosatt i Natal.

3. Antonio Gonçalves de Melo (Melo) (født 04.06.1920 – 20.10.1990)

Født i Minas Gerais, 4 juni, 1920. Døde 20 oktober 1990. Sønnen til Baiano. Lærte kampkunsten capoeira i São Paulo, hos Zé de Freitas.

4. Mestre Carapau

Grunnla Grupo Angolinha i 1975 i byen Porto Ferreira (São Paulo). Flyttet seinere til São Paulo og er i dag kjent i São Bernardo, São Paulo og Porto Ferreira.

7. Mestre Chulapa (født i 1972)

Begynte med capoeira under Mestre Bimba og Grupo Angolinha, har nå startet sin egen gruppe: Capoeria Fascinacão.

8. Monitor Poca / Monitor Dino: (Poca- Jefferson og Dino- Edson)

Begynte med capoeira på Gregory Smiths senter – Kolibriredet med den gang Professor Chulapa – Grupo Angolinha (i dag er han Mester med egen gruppe). Senere har også Dino og Poca dannet sin egen gruppe, Grupo de Capoeira Contemporãnea Beija-Flor (som vi i dag er underlagt) og har fått Monitor Camaleão med seg i arbeidet (Camaleão- Marcelo)